miércoles, 15 de junio de 2011

15/06/2011 14é dia d'acampada

Abans d'inicar el resúm del dia d'avui des dels indignats de Malgrat de Mar volem dir que ens sap molt de greu l'opinió d'algunes persones sobre el moviment en general degut als incidents ocasionats avui a Barcelona per gent que no ens respresenta.

En el dia d’avui a l’acampada hem rebut tres noticies desafortunades, la primera ha estat la negació per part de l’ajuntament de cedir-nos un punt de llum a la plaça de l’església, (Finalment l’hem aconseguit per part d'un veí del poble), la segona ha estat la visita de la policia que ha vingut a preguntar quan pensàvem marxar, i la tercera han estat les opinions de la gent sobre el que estava passant al parc de la ciutadella, opinions extretes dels mitjans de comunicació.

Dels 2 últims temes n’hem parlat al llarg de l’assemblea a la plaça de l’església.

ACTA ASSEMBLEA LOCAL 15 DE JUNY DE 2011 (19:18 – Plaça de l’església)

L’Assemblea s’ha iniciat amb el repartiment del resum de la llei òmnibus que s’ha estat debatin avui al parlament, ha estat llegida per membres dels acampats de malgrat i posteriorment s’ha obert un debat sobre els fets ocorreguts avui al parc de la Ciutadella.

Punt 1: 15 de Juny:

- S’ha dit de manera unànime que la violència que han demostrat alguns protestants no representa el col·lectiu d’indignats d’aquest moviment revolucionari, i que no es faci cas absolut als mitjans de comunicació, sobretot a la televisió, que tan sols mostren les imatges violentes que, com hem dit, no ens representen.

Punt 2: Propostes de millora

Alguns dels assemblearis d’avui han fet propostes directes als acampats, aquestes han estat:

- Promoure més accions que la gent pugui fer de manera quotidiana a part de les manifestacions i assemblees, per exemple el que es va promoure des de BCN el 30 de maig que consistia en retirar 150€ del banc.

- Informar sobre les banques ètiques i recolzar-les

- Ens hem de fer notar més

- Explicar el sistema assembleari

Es parlaran a l'assemblea del vespre

Punt 3: La violència:

-Han sortit opinions força diferenciades entre els assemblearis; d’una banda es reforçava la idea del moviment pacific remarcant la frase que amb la violència no s’aconsegueix res, d’altra banda s’ha comentat que totes les revolucions han acabat sent violentes per aconseguir els seus objectius, en contra d’aquesta idea s’ha posta l’exemple d’Islàndia, on es va aconseguir un canvi de sistema de manera pacífica.

Punt 4: Desmuntar l’acampada

S’ha comunicat al poble la visita d ela policia i la nostre resposta també unànime ha estat que no tenim en ment cap data de finalització, quan el pobles estigui organitzat de tal manera que no calgui una acampada es desmuntarà l’acampada però sense cap mena de dubte el moviment continuarà a través de les manifestacions i assemblees dels dimecres i dissabtes.

Punt 5: Marxa de la sal + manifestació dia 19

A la Web de l’acampada de Mataró hi ha tots els punts detallats, en l’assemblea d’aquesta nit es decidirà a quina hora quedem per arribar a Mataró el dia 17.

Torn Obert:

- El significat de “Democràcia” és diferent per cada persona.

- El sistema esta dirigit pels Bancs.

ACTA ASSEMBLEA INTERNA 15 DE JUNY DE 2011 (22:28 – Acampada)

Es llegeix l’acata de l’assamblea de les 19h

Punts a tractar a l’assamplea interna:

1- Horaris marxa de la Sal i Gent que es queda a l’acampada

2- Informar sobre les banques ètiques i recolzar-les

3- Explicar el sistema assembleari

4- Promoure més accions que la gent pugui fer de manera quotidiana a part de les manifestacions i assemblees, per exemple el que es va promoure des de BCN el 30 de maig que consistia en retirar 150€ del banc.

5- Xerrada d’especialista

6- Feina per demà

Punt 1: Horaris marxa de la Sal i Gent que es queda a l’acampada

- En la Web de l’acampada de Mataró hi ha ven detallat el recorregut, per tant l’únic que cal es posar-nos d’acord nosaltres per arribar-nos-hi, s’ha proposat agafar el tren de les 17:38 per malgrat, ja que ve de Maçanet i també passa per Blanes – Pineda i –Calella on hi ha acampats/indignats. Si no us va bé feu-nos-ho saber.

- Queda pendent parlar de qui es queda i qui marxa.

Punt 2 i Punt 3: Banques ètiques i Sistema assembleari:

- Aquests 2 punts es tractaran en assemblees internes i en feina d’acampada al llarg d ela setmana i s’exposaran el dissabte dia 25.

Punt 4: Accions per implicar la gent:

- Es proposa marcar els bitllets d’Euros amb la paraula INDIGNATS

Punt 5: Xerrada d’especialista

- El noi de que vam parlar en l’última assemblea ens ha comunicat que li aniria bé fer la xerrada el dilluns, serà sobre Eines d’anàlisi polític, dema al matí es dissenyarà el cartell de difusió com també l’hora i el lloc, possiblement la plaça de l’església a les 20:30 aproximadament.

Punt 6: Feina per demà:

Informar de la marxa d ela sal, parlar amb altres acampades i treballar el pacte de l’euro.

No hay comentarios:

Publicar un comentario