martes, 7 de junio de 2011

07/06/2011 6é dia d’acampada

En el dia d’avui, representants d’“indignats Malgrat” han fet acte de presència a l’acampada de Girona, allà han intercanviat informació del mètodes d’informació i contacte (Blog, twitter, facebook i hotmail) i també ens han posat al corrent de la situació en la que es troben, resumint és la següent:
- Està en debat la continuïtat de l’acampada en el punt on es troba, s’han parlat de diferents estratègies de com mantenir-la i de com coordinar els pobles veïns per continuar el moviment de manera ordenada.
En la seva pàgina web trobareu més informació sobra el tema: www.acampadagirona.org

Paral•lelament a això, en el dia d’avui hem rebut la visita d’una dona resident de malgrat que ens ha aconseguit una citació a l’ajuntament amb l’alcaldessa, una citació que no havíem demanat i que, lògicament no hem complert ja que no hem trobat apropiat citar-nos amb la màxima autoritat de l’alcaldia sense sotmetre-ho abans a assemblea interna. Al no fer acta de presencia a aquesta citació no desitjada de moment, la mateixa Alcaldessa s’ha acostat a l’acampada, inicialment ha mostrat una actitud desfiant, possiblement per l’informació distorsionada que li ha arribat per terceres persones alienes a l’acampada, a deixat entendre que nosaltres havíem escampat un rumor sobre una possible adquisició a Santa Rita per part seva, posteriorment però el diàleg ha avançat amb naturalitat i li hem explicat que tot havia estat un malentès, que si en algun moment volem reunir-nos amb ella ho demanarem nosaltres mateixos, ens ha recolzat en alguns punts de la demanda de mínims i ha dit que d’altres punts eren impossibles, (no ha especificat quins).

ACTA ASSAMBLEA DIMARTS 7 DE JUNY DE 2011 (21:27)

El punt principal ha estat ordenar l’assemblea de dema dimecres a les 7, s’han elegit les persones que exerciran de presentador, moderadors i secretaris, s’ha aprovat l’idea ja comentada en altres assemblees internes de tractar un punt de la demanda de mínims de Barcelona i un punt de que va malament a Malgrat de Mar en concret en cada assemblea local, aquests punts hauran estat tractats amb anterioritat en assemblea interna i/o comissions. Finalment l’ordre acordat de l’assemblea és el següent:

1. Presentació:
- Demanar drets d’imatges
- Explicació dels punts a tractar en l’assemblea
- Funcionament de l’assemblea (Votacions, símbols, ordre per parlar...)

2. Explicar el primer punt de la demanda de mínims “Privilegis politics” i sotmetre’l a debat per aconseguir una idea unitària.

3. Obrir debat sobre la concentració de dissabte al matí al centre cultural (Canvi de poders), cal tractar: - Com fer-ho, amb quin objectiu, qui ho ha de fer.

4. Torn obert

5. CASSOLADA

*En cas de pluja ens reuniríem igualment a la plaça de l’església i un cop allà decidiríem amb la gent del poble quina és l’opció més idònia a seguir.

PD: Avui s'ha començat a utlitzar el twitter com a métode d'informació del que passa a l'acmpada #acampadamlagrat.

3 comentarios:

  1. PD2: La nova estructura de la carpa principal ha aguantat bé a les plujes d'avui, cal remarcar que no han estt tan intensses com dissabte, però, gràcies a la comisió d'infraestructures que han realitzat molt bé la seva feina, no patim per possibles inundacions.

    ResponderEliminar
  2. Ja l'hem llegit, s'agraeix l'iniciativa i ho tindrem en compte alhora de difondre activitats i informació, gràcies.

    ResponderEliminar