miércoles, 8 de junio de 2011

08/06/2011 7é dia d'acampada

La feina d’avui a l’acampada s’ha centrat en la preparació de l’assemblea local a la plaça de l’església.

ACTA ASSAMBLEA DIMECRES 8 DE JUNY DE 2011 (19:10)

A diferencia de les assemblees locals ja fetes, en aquesta la disposició a estat més familiar, els components s’han col·locat en rotllana asseguts a terra i s’ha iniciat l’assemblea; que ha seguit els punts acordats en l’assemblea interna d’ahir:

1. Presentació:
- Demanar drets d’imatges
- Explicació dels punts a tractar en l’assemblea
- Funcionament de l’assemblea (Votacions, símbols, ordre per parlar...)

- Repartir fulls informatius amb informació sobre: Sous de politics de la generalitat, demanda de mínim i articles periodístics.

Aquets fulls poden demanar-se al punt d’informació de l’acampada.

2. Explicar el primer punt de la demanda de mínims “Privilegis politics” i sotmetre’l a debat per aconseguir una idea unitària.

S’ha llegit el punt de la demanda de mínims acompanyat d’alguns sous desmesurats de politics de la generalitat, a continuació, s’ha obert un debat amb tot el poble, que ha tardat uns instants a participar, el primer que s’ha dit ha estat que tots estem a favor de que aquests sous són desmesurats i que cal retallar-los abans que segueixin augmentant, però que el que el poble ha de conèixer, són els sous dels politics locals, ja que són els que hem de procurar fer reduir, per fer-ho han sortit varies propostes, finalment s’han aprovat les següents:

- Repartir octavetes per les botigues perquè les reparteixin als clients amb la compra diària, en aquestes octavetes hi apareixeran els sous de l’alcaldessa i regidors perquè el poble estigui conscienciat.

- Publicar-ho en plafons i cartells grans penjats en punts legals, per difondre el missatge de que “el poble ha parlat” (S’ha quedat dema a partir de les 16:00 a l’acampada per treballar-ho amb qui pugui dedicar-hi temps)

- Expandir vídeos en pantalla gran i articles d’altres xerrades o revoltes per informar via imatges al poble. La primera difusió es farà diumenge, falta per determinar el lloc i l’hora.

3. Obrir debat sobre la concentració de dissabte al matí al centre cultural (Canvi de poders), cal tractar: - Com fer-ho, amb quin objectiu, qui ho ha de fer.

Les idees proposades són:

- Cassolada fora del centre cultural

- Fer acta de presencia dins del centre cultural amb pancartes però de manera silenciosa

- Fer un passadís humà pels polítics

- Anar tots vestits de negre i/o amb una màscara blanca

- Fer una “performace” representant una processó amb una taüt amb el missatge: Democràcia descansa en pau.

S’han aprovat totes les propostes menys la primera, es quedarà el dissabte 11 a les 11h a l’arbreda vestits de funeral i amb el taüt, farem una processó fins al centre cultural i uns quans dels indignats entraran amb màscares blanques al centre cultural, la resta esperarem a fora a que s’acabi l’acte i crearem un passadís humà per tal que els polítics hagin de passar per allà per marxar.

S’espera una participació multitudinària i sobretot pacifista.

4. Torn Obert

- Sense comentaris aportats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario