domingo, 12 de junio de 2011

11/06/2011 10é dia d'acampada

Avui s’ha dut a terme la performance aprovada el dimecres.

A partir de les 11:00h ha anat arribant gent a l’acampada, vestits de negre, hem acabat els últims preparatius de la processó qu en l’assemblea interna de la nit anterior ja s’havia prepart amb detall.

A les 11:20h aprox. S’ha iniciat la processó, liderada per un taüt que representava la mort de la democràcia i seguit per quatre tambors i una comparsa d’indignats amb màscares blanques i pancartes. El recorregut ha estat vigilat per la policia local que ens ha tallat el tràfic.

Un cop davant del centre cultural els indignats ens hem col·locat creant un passadís per tal que tothom qui volgués entrar a l’acte de presa de poder hagués de passar per davant nostre, la idea no era intimidar-los, sinó conscienciar-los de que estàvem allà i no estem d’acord amb el sistema polític.

A l’acte hi han entrat 5 membres de malgrat indignat, però tan sols han pogut ocupar els seients posteriors del segon pis.

Al finalitzar ens hem situat just davant de la porta ensenyant les pancartes, i creuant els braços per sobre els caps tot cantant lemes ja característics del moviment. Quan s’han tancat les portes del centre i ja havia sortit tothom hem repetit la processó de tornada al campament.

L’actuació ha estat gravada per propis membres d’indignats, tan bon punt tinguem el vídeo el penjarem al facebook per parts.

ACTA ASSAMBLEA LOCAL DISSABTE 11 DE JUNY DE 2011 (19:15)

Punt 1: Sobre el 15 de juny, el CORDÓ

- Com ja hem explicat en actes anteriors. Es tracta d’un nou acte reivindicatiu, aquest cop contra les retallades, el moviment d’indignats de tot Catalunya hi tindran presència, del que es tracte és de barrar el pas als parlamentaris al parlament perquè no puguin firmar les retallades, segur que es fa però cal votar si s’hi va de manera individual o en representació de l’acampada de malgrat, finalment s’ha aprovat anar-hi representant malgrat. Cal anar conscienciat que és molt poblable que hi haig càrregues policials.

- És necessari prendre imatges de vídeo i fotografies, les fotos s’han de fer en format RAW, ja que és l’únic que no es pot modificar i pot servir com a prova.

- Representants de l’acampada de Tordera han proposat de fer una quedada tots els pobles del voltant per anar-hi junts

- Paral·lelament s’ha proposat realitzar un acte al poble el mateix dimecres a càrrec dels indignats que es quedin a malgrat, la proposta ha estat mantenir contacte directe amb BCN i recopilar tota la informació per desprès mostrar-la al poble de manera fiable, per fer-ho necessitem un ordinador portàtil i accés a Internet. (La Glòria s’ha ofert a deixar-nos el portàtil i en Christian d’aconseguir-nos Internet, però queda pendent de treball.)

Punt 2: Manifestació general a Barcelona el diumenge 19 de Juny

- Es tracte d’una manifestació multitudinària que s’iniciarà amb la marxa de la sal, de la qual ja hem parlat en altres assemblees. El divendres 17 es farà nit a Mataró per sortir caminant des d’allà fins a Badalona on s’hi dormirà el 18, posteriorment el 19 arribarem a BCN, la gran manifestació serà ales 17h. El debat ha estat similar al punt anterior, s’hi va en representació de malgrat però degut a que hi haurà menys gent no s’ha aprovat el fet de fer activitats paral·leles.

Punt 3: Pròximes assemblees.

- S’ha aprovat dedicar les assemblees dels dimecres a parlar sobre BCN i Catalunya en general i a les dels dissabtes parlar sobre malgrat.

- El pròxim dimecres es llegirà i comentarà la llei Òmnibus i el proper dissabte es llegirà i comentarà el pacte de l’euro.

Punt 4: Demanda de mínims per malgrat.

- És un projecte que es va aprovar des dels primers dies, però es necessita molta ajuda i informació de la gent del poble, la comissió de difusió s’encarregarà de preguntar a la gent del carrer les seves preocupacions més concretes sobre malgrat,que va malament i que s’hi pot fer per solucionar-ho.

- Qualsevol aportació sobre el poble serà recollida també en l’acampada per la comissió d’informació.

- Treballar aquest tema a partir de l’ordenança cívica

- Proposta: Muntar paradetes repartides per malgrat, demanar voluntaris que se’n puguin ocupar. S’ha de fer aviat però ven fet. (Queda pendent d’assemblea interna)

Punt 5: Torn Obert

1. Activitats:

- S’han de fer sobretot per nens, ja que atrauen a pares. El diumenge es prepararan activitats a l’acampada per realitzar el dilluns al parc Francesc Macià.

2. Policia:

Ens han felicitat, diuen que ens portem bé, a partir d’aquí han sortit queixes per part dels acampats, referents a algunes actuacions policials a les nits, varies vegades posen la sirena quan passen per davant de l’acampada, desperten als acampats i quan s’han allunyat una mica treuen la sirena, no sabem el perquè d’aquestes actuacions.

3. Entrevista KNN:

Durant la performance del matí s’ha fet una entrevista a dos membres dels acampats, en l’entrevista s’ha explicat el perquè d ela màscara blanca, “ és per demostra que és ve de manera individual i no representem cap color.

Remarcar sempre que parlem de manera individual.

TANCAMENT ASSAMBLEA

No hay comentarios:

Publicar un comentario