jueves, 9 de junio de 2011

09/06/2011 8é dia d’acampada

Duran el dia d’avui a l’acampada ens hem dedicat a:

- Fer els cartells acordats en la passada assemblea on hi consten els mínims i n’hem penjat alguns per malgrat

- Fer esqueles per la cerimònia del dissabte, (falta imprimir-ne més) .

- Imprimir en mida octaveta i Dina 4 dividit en 2 els sous dels politics de malgrat, demà començarem a repartir-los.

A més, des de Barcelona s’ha demanat que demà els portem els papers signats, hem intentat posar-nos en contacte amb una altre acampada per no haver de anar-hi tanta gent però finalment s’ha aprovat que hi aniran 2 representants de malgrat de mar (Cano i Titus)


ACTA ASSAMBLEA DIJOUS 9 DE JUNY DE 2011 (22:27) Han assistit 4 persones noves a l’assemblea, una d’elles pertanyent a l’acampada de Tordera.

Punt 1: SOBRE CARTELLS DELS SOUS, MÍNIMS I ESQUELES:

- Parlem de penjar alguns d’aquest a les mateixes portes i/o portals de casa nostre. (Aprovat)
- S’ha proposat de anar a plaça de l’església , muntar una taula am els fulls per qui vulgui agafar-ne i informar-se. (Queda pendent de debat en la pròxima assemblea.) -
S’ha proposat penjar un prototip de la mascara al facebook i/o al blog per que qui vulgui pugui imprimir-la i fer-se la seva a casa. (Aprovat)

Punt 2: FEINA FER DEMA: Repartiment de feines i horaris:

- Els papers es repartiran durant el matí i part de la tarda, i a la tarda, degut a que serem més gent, es faran les màscares, tothom qui vulgui a ajudar a fer-les serà benvingut i convidat a berenar.

- Penjar tots els punts de la demanda de mínims a els panells informatius de Malgrat. ( a l’ajuntament donen el mapa amb les indicacions d'on són aquets panells)

- Assistir a les assemblees de pineda (19h) i blanes i a Tordera ( 20h) i (possiblement també a Lloret).

Punt 3: DEMANDA DE MÍNIMS EXCLUSIVA PER MALGRAT

S’ha parlat de crear la nostre pròpia demanda de mínims, aquest és un tema que ja s’havia tractat amb anterioritat i les idees noves que han aparegut han estat les següents:

- Necessitem molta ajuda del nostre poble.

- A Tordera també estan treballant en fer un resum dels mínims, i estan fent cartells pel poble (aportació del membre dels indignats de Tordera).

Punt 4: NO HI HA SUPAR PER L’ALEX.

L'Alex no ha pogut tastar la pizza que hem sopat.

Punt 5: RELACIÓ AMB LA POLÍTICA

AHIR va venir una dona (pertanyent a un partit polític local)que esta interessada en el moviment d’indigants, ens recolza. Ens va preguntar si en algun moment hem pensat de parlar amb algú d’un partit polític, això ha obert un petit debat, el resultat final més votat (majoria absoluta) és l'afirmació següent:

- El que pretenem és canviar el sistema actual, per tant, tard o d’hora ens haurem de posar en contacte amb els polítics, però no es farà a partir d’un nou partit polític, sinó que des dels indignats es debatrà la millor manera de fer complir la nostre demanda de mínims. (Queda pendent de debat en la pròxima assemblea interna i posteriorment local.)

Punt 6: TORN OBERT

- Parlem de possibles xerrades de gent entesa en economia. Per participar en assemblees.

- S’ha proposat el mitjà de la consulta popular: fer una votació sobre alguna cosa en concret, pot tenir èxit. Abans però, s’han de respectar un seguit de passos, ens em d’informar nosaltres, molt abans de res desprès informar a el poble i quan es te clar que el poble sap que està apunt de votar, fer-ho. Es mes fàcil tirar-ho endavant des del poble.

- A on es proposa la resposta del poble? Al fòrum o a l’ajuntament al ple? La decisió final ha estat que aquest punt cal debatre’l en assemblea local el dissabte.

- Cal tenir en compte les coses bones dels nostres polítics; quan es va aprovar la retallada del 5% als funcionaris, els ajuntaments no tenien l’obligació de rebaixar-se els seus sous, però segons fons verbals a malgrat si que ho van fer.

- El cordo a Barcelona de dimecres: (Barrar el pas al parlament als polítics perquè no puguin firmar les retallades), ha de quedar clar que qui hi vagi ha de tenir en compte que poden haver-hi càrregues policials. ( aquest dissabte a les 5 es parlarà d’això a Tordera).

FI D’ACTE 23:59

PD: Hem rebut algunes crítiques constructives referents al blog, s'agraeixen i ens serveixen per millorar, volem dir però, que les actes internes sempre acaben tard, i ens esforcem al màxim a repassar la informació important del dia per fer-vos-la arribar el més aviat possible, per aquest motiu a vegades hi ha errors ortogràfics i alguns possibles malentesos, us convidem a formar part de les actes internes cada dia a partir de les 22:00h a l’acampada per tenir la informació de primera mà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario