miércoles, 20 de julio de 2011

Reunió comissió d’Educació 11/7/11

En Joan explica que la Blanca, la directora del col·legi Montserrat ens farà un recull de mancances i deficiències de cara al setembre.

Es parla de com es podria enfocar la diada de las AMPES aquest any. Es pensa que es podria fer amb un caire més reivindicatiu. És una jornada en la que participen nens i nenes i famílies de totes les escoles del municipi i a més de fer activitats adreçades als nens pot servir de conscienciació per a els pares. Es parla de que els indignats podríem col·laborar organitzant alguna activitat per donar suport a les AMPES i fer difusió de les mancances a nivell d’educació del nostre municipi.

La Presidenta de l’AMPA de la llar d’infants municipal “Els fesolets” (Marta Martín) ens explica que tot i ser una llar municipal, es va ofertar i l’empresa Clece de Florentino Pérez va guanyar el concurs. Ens diu que els horaris són molt restringits i que, en comparació amb les llars privades de Malgrat, la mensualitat és força cara i amb menys serveis. La Marta ens explica que no han deixat utilitzar els espais de la llar per a fer activitats extraescolars proposades per l’AMPA perquè l’empresa Clece no ha donat consentiment. Van demanar el contracte a l’ajuntament per saber on posava aquesta prohibició i mai els hi van ensenyar, tot i ser un document que ha de ser públic, ja que l’edifici l’hem pagat tots. A més, la Marta explica que la línia pedagògica que es segueix és massa disciplinària per als infants d’aquesta edat i que moltes vegades no concorda amb la línia pedagògica que expliquen que tenen.

La Sònia explica que en la propera reunió l’Olga (tècnica d’educació de Palafolls) ens explicarà tots aquells serveis i activitats que es fan a Palafolls respecte educació en les que intervé l’ajuntament per poder fer una comparativa del que l’ajuntament de Malgrat no fa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario