viernes, 8 de julio de 2011

ACTA REUNIÓ COMISSIÓ CONTINGUTS 2/7/2011

El primer punt que es tracta a la reunió és sobre el document de mínims i com després es podrà dur a terme. Hi ha membres de la comissió que pensen que serà difícil canviar les coses a nivell municipal i que potser hi haurà molta feina a recollir queixes per no aconseguir res. Altres opinen que la tasca fonamental ha de ser la de conscienciació de la població tant de temes més generals com locals i que si a més es poden aconseguir coses que millor, que s'han de buscar altres vies, sigui la judicial, accions concretes...

S'informa que el noi que havia de venir a fer la xerrada dimecres 6 de juliol del diagnòstic cultural a Malgrat no podrà venir i es decideix que en vers de venir dissabte 9 com havia proposat ell, millor el dimecres 13 que sol haver-hi més gent a l’assemblea, se li proposarà per si li va bé. Hi ha gent que proposa que potser una manera de tenir més gent els dissabtes seria canviar de lloc i en vers de fer les xerrades o assemblea a la plaça de l’església fer-ho a la plaça de la Barretina, un dels problemes és que no hi ha cap punt de llum, es proposa intentar trobar-ne un per poder fer algunes xerrades allà.

Es decideix que estaria bé el dimecres dedicar l'assemblea a l'educació, en Toni ha d'acabar de confirmar una xerrada d'un professor de l’ institut que podria servir per obrir el debat sobre el tema, també hi haurà les aportacions de la comissió d'educació que es reunirà dilluns i s'intentarà acabar de concretar una possible unió amb les AMPES de les escoles públiques i l’ institut que proposa i està gestionant un dels membres de la comissió. En Toni també està intentant lligar una xerrada d'una noia que treballa amb un hospital perquè vingui a explicar les retallades a Sanitat. S'acorda fer arribar tota aquesta informació a la comissió de difusió mitjançant l'acta de la reunió perquè puguin preveure la propaganda de les xerrades.

Es parla també de la possibilitat de fer accions que cridin l'atenció (performances) per difondre informació sobre el moviment, una idea seria fer alguna acció davant les caixes per difondre informació sobre els bancs i les alternatives de la banca ètica. S'acorda proposar-ho a la comissió d'acció i difusió per poder coordinar quin tipus d'acte es podria fer i portar informació per la setmana vinent sobre el tema per elaborar el document que es repartirà. També es proposa que es podrien fer actes semblants per recollir queixes o per explicar a la gent les despeses en armament.

Es proposen temes per parlar a la reunió de la subcomissió d'educació de dilluns, és possible que vingui a la reunió una professora de l'institut per informar de quines accions han fet fins ara per demanar l'institut nou i perquè s'ha denegat per part de l'Ajuntament, també es buscarà informació sobre la guarderia municipal i de la comissió d'educació general.

Alguns membres de la comissió opinen que caldria fer reunions per coordinar les diferents comissions i que cada comissió tingui el seu propi mail. Hi ha dues propostes: o fer una reunió de totes les comissions cada setmana o 15 dies, o bé aprofitar les assembles perquè cada comissió exposi el que ha treballat i a l'assemblea es coordinin i es puguin votar els temes que es proposin. Mentre es feia la reunió arriba informació d'una conferència organitzada per la plataforma "Afectats per la hipoteca" pel dissabte 16 de juliol a la tarda, es decideix assistir-hi i contactar amb ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario