domingo, 10 de julio de 2011

ACTA REUNIÓ COMISSIÓ CONTINGUTS 9/7/2011

La Glòria porta el full de recollida de signatures contra les retallades que ha encetat l’acampada de Barcelona per internet, es proposa que es puguin recollir signatures a l’assemblea de dimecres i en taules informatives, es decideix traspassar el full de signatures i la informació a la comissió de difusió que es reuneix dilluns.

Es mira tota la informació sobre la despesa militar, les inversions dels bancs en armament, els principis de la banca ètica i els beneficis de bancs i directius que han portat la Glòria i la Sònia per fer les octavetes que acompanyaran la performance que es va decidir fer al carrer de Mar, es decideixen els continguts que tindrà i se li dóna a la Maria perquè pugui fer el disseny. Es proposa que estaria bé fer alguna xerrada sobre la Banca Ètica per informar més a la gent i posar el dia que es farà a les octavetes informatives, com que sembla molt difícil poder contactar amb algú que la pugui fer es parla de l’opció de fer una projecció de vídeos o documentals sobre el tema un dimecres abans de l’assemblea.

S’informa que el noi de la xerrada de cultura no podrà venir fins el dimecres 20 de juliol, i que els del Som-hi! han dit que si volem publicar alguna cosa ha de ser abans del 10 de cada més, data que tanquen la revista, la informació ja s’ha fet arribar a la comissió de difusió.

S’acorda buscar informació sobre la població activa a Malgrat, els aturats i com funcionen els plants d’inserció laboral. Es parla del tema de les preguntes del Ple, alguns dels assistents opinen que es podrien fer sobre els temes dels que es té informació cada mes, altres que a més s’haurien de fer també sobre altres temes, preguntar sempre a tots els regidors, fins i tot de temes més generals per obligar a posicionar-se als regidors.

Es parla de la manifestació del 23 de juliol a Madrid, caldria organitzar un autocar amb la gent que hi vol anar, s’hauria de crear un esdeveniment al facebook o bé fer difusió perquè els interessats puguin manifestar-ho. El 15 de juliol també hi ha una concentració a la plaça Sant Juame contra la violència organitzada per acampada Barcelona, alguns assistents manifesten que potser també hi aniran.

Paquito proposa que estaria bé poder comptar amb un local cedit o llogat, podria ser un espai de reunió, informació, cultura, i també actuar com a casa de la vila alternativa o paral·lela, hauria d’estar autofinançat o bé pels components de l’assemblea o amb activitats que es podrien organitzar: xocolatades, sopars o dinars populars... Sotiris proposa fer un concert amb un grup que va veure a Barcelona que recitaven amb música i dansa, es parla dels inconvenients de fer-ho a Malgrat per qüestions perquè no cedeixen escenaris, potser no donaran permís... Es decideix començar a preguntar per locals i traslladar totes aquestes idees a l’assemblea.

Torna a sorgir el tema de l’organització, és important que tothom assisteixi a les assemblees perquè es puguin votar els acords, les comissions estiguin en contacte... Alguns assistents opinen que caldria canviar la manera de relacionar-nos i que potser estaria bé quedar totes les comissions el mateix dia al mateix lloc i treballar cada una els seus temes, però també en xarxa quan hi hagi temes comuns. Altres pensen que aquesta coordinació es podria fer a l’assemblea si hi assisteixen totes les comissions i així permetria també a la gent que només ve a les assemblees participar de l’organització i presa de decisions. Es decideix portar el tema a l’assemblea per clarificar quina és la millor manera d’organitzar-se i funcionar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario