sábado, 28 de enero de 2012

Acta Assemblea 27/1/2012 Indignats Malgrat

Acta Assemblea 27/1/2012

Es repassen els temes pendents de les setmanes anteriors:

- Els nois que s'havien ofert per fer una xerrada-representació sobre el tema de les hipòteques han concretat que ha de ser o un divendres o un dissabte a la tarda com a molt tard a les 19:00h. Se'ls han proposat tres divendres perquè diguin quin els va més bé, es considera que és millor i pot venir més gent un divendres a la tarda que un dissabte. Quan diguin segur el dia es començarà a fer la difusió.
- Els de la Tropa de Palafolls estan disposats a fer la instància per demanar la sala pel concert a favor dels Indignats i Takikardia també poden tocar tot i que s'ha de concretar una data perquè comencen a tenir forces bolos perquè han tret un disc nou. Sorgeix la idea que potser estaria bé fer el concert de manera conjunta amb els altres grups d'Indigats del Maresme i acompanyar-ho d'alguna xerrada o taula rodona a la tarda, sopar popular... Organitzar tota una jornada que arribes a més gent dels voltants. Si es fa cap el mes de març o abril podria servir com a reflexió de l'evolució del moviment després de quasi un any, quines propostes han sorgit, grups de treball constituïts...
- Es fa una reflexió conjunta sobre la complexitat dels moviments socials i com el dels Indignats, del que cal anar a buscar els orígens probablement en moviments socials anteriors, aplega en aquests moments moltes xarxes i iniciatives alternatives al model capitalista actual, que potser no són tant mediàtiques ni tenen la visibilitat que hi havia el mes de maig amb les acampades, però que estan consolidant estratègies de lluita i resistència a llarg termini. També es parla del paper de l'escola i de l'eduació a l'actualitat. Es decideix que estaria bé durant la jornada tractar alguns d'aquests temes.
- Finalitza l'assemblea acordant: acabar de concretar dates amb el grup de la xerrada-representació, posar-se en contacte amb els altres grups d'Indignats per tirar endavant la jornada concert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario